E-LEARNING KURSER MED EGEN INSTRUKTØR

Her bestemmer du selv tempoet og hvornår, du vil studere! Alle kurser er logisk opbygget i moduler, som igen er opdelt i lektioner. Alle lektioner er online, mens skemaer og andet materiale generelt kan downloades som pdf.


Unikt for CMU's e-learning kurser er, at du får tilknyttet din egen instruktør, så du til enhver tid kan få personlig vejledning via email eller telefon -og det koster ikke ekstra!


CMU e-learning materialet udgør din lærebog. Du skal altså ikke investere i dyre lærebøger!


Priser er inkl. 25% moms


Priser er ekskl. et papirsøkort, et elektronisk kort til Navionics Boating app'en, kurslineal samt prøvegebyr til ekstern censor.

Yachtskipper 3

Dette er mindstekravet til at sejle som skipper på danskflaget fritidsbåd fra 15-24m.

Med Y3 må du sejle som skipper på Nordeuropæisk fart med fritidsfartøjer op til 24m.

Du må endvidere sejle som styrmand på alle have på ovennævnte fartøjer.


Læs mere...


Pris nu KUN 350 kr


BESTIL KURSUS!


Yachtskipper 1

Skal du sejle som skipper world-wide på danskflaget fritidsbåde fra 15-24m, skal du som minimum have Y1.

Dette er den højeste fritidssejleruddannelse, du kan tage! Den anbefales til alle langturssejlere også hvis båden er under 15m.


Læs mere...


Pris: nu KUN 350 kr


BESTIL KURSUS!

VHF/SRC radio

Det er ulovligt at betjene en VHF marineradio uden certifikat! Det gamle VHF bevis gælder IKKE til nye radioer med DSC. Her skal du have et SRC certifikat (Short Range Certificate).


NU GRATIS!! (førpris: 395 kr)

BESTIL KURSUS


Duelighed i Motorpasning, teoridel

For sejlads med fritidsbåde over 15m med motor over 100 kW skal der være mindst een person med duelighedsbevis i motorpasning. 


Kurset dækker den teoretiske del af prøven og giver en grundig indføring i dieselmotorens opbygning, virkemåde og vedligehold gennem en række nemme lektioner og små videoer.


Et kursus for enhver bådejer med indenbordsmotor.


Pris: nu KUN 150 kr


BESTIL KURSUS!


CPA og TCPA for dummies

GRATIS LEKTION

Det er et krav nu til både Yachtskipper 3 og 1, at eleven skal kunne gøre rede for begreberne CPA og TCPA samt forstå visningen af disse informationer på en typisk radar for fritidsbåde. Denne ultrakorte lektion gennemgår og afmystificerer begreberne.


HENT LEKTIONEN HER!