E-kurser

E-LEARNING KURSER

Vi har tilbudt elearning kurser siden 2006 med over 500 elever, heraf de fleste på yachtskipper kurser. Med en beståelsesprocent på over 95%, tør vi godt love dig noget af det bedste på markedet idag.

Unikt for alle vore elearning kurser er, at du til enhver tid kan få personlig vejledning via email, telefon eller Skype. Og det koster ikke ekstra!

Yachtskipper 1

Med Y1 må du sejle som skipper på alle have med fritidsfartøjer op til 24m.

Dette er den højeste fritidssejleruddannelse i Danmark og anbefales til langturssejlere

Pris ekskl. bøger og prøve:

1950,- kr inkl. 25% moms

BESTIL KURSUS

Yachtskipper 3

Med Y3 må du sejle som skipper på Nordeuropæisk fart med fritidsfartøjer op til 24m.

Du må endvidere sejle som styrmand på alle have på ovennævnte fartøjer.


Pris ekskl. bøger og prøve:   1950,- kr inkl. 25% moms

BESTIL KURSUS

Duelighed i sejlads, teori

Duelighedsbevis for fritidssejler kræver aflæggelse af både en teoretisk prøve og en praktisk prøve i sejlads. Sammen med en syns- og høreprøve må du sejle som styrmand i Nordeuropæisk fart med fritidsfartøjer op til 24m. Kræves ofte ved leje af båd i Danmark.

Pris ekskl. bøger og prøve:  995,- kr inkl. 25% moms

BESTIL KURSUS

VHF/SRC radio

Det er ulovligt at betjene en VHF marineradio uden certifikat! Det gamle VHF bevis gælder IKKE til nye radioer med DSC. Her skal du have et SRC certifikat (Short Range Certificate).

Pris ekskl. bøger og prøve:   395,- kr inkl. 25% moms

BESTIL KURSUS

Duelighed i Motorpasning, teoridel

For sejlads med fritidsbåde over 15m og med motor over 100 kW skal der være en person med duelighedsbevis i motorpasning. Vores teorikursus er målrettet mod prøven og giver en grundig indføring i dieselmotorens opbygning, virkemåde og vedligehold gennem en række nemme lektioner og små videoer. En hel lektion er dedikeret til driftsproblemer, symptomer, årsag og afhjælpning.

Et kursus for enhver bådejer med indenbordsmotor. Fra maj til oktober afholder CMU også den praktiske del samt godkendte prøver.


Pris KUN:

395,- kr inkl. 25% moms

BESTIL KURSUS

Astronomisk navigation med sekstant

En sekstant, et præcist ur, en tablet/laptop med en nautisk almanak og stjernekort er alt hvad du behøver for at kunne bestemme din position på det åbne hav, hvis dit elektroniske navigationssystem skulle sætte ud. Det har aldrig været lettere og sjovere at finde vej med sol, måne og stjerner.

Pris:

995,- kr inkl. 25% moms

BESTIL KURSUS

Dayskipper, theory (English)

The course in English covers the theoretical part of the Danish Day Skipper Certificate. The course ends with an examination with an examiner from the Danish Maritime Authorities. If you have passed the practical Dayskipper exam, you will obtain the Dayskipper Certificate (Duelighedsbevis) which allows you to sail any Danish pleasure vessel up to 15m


Price excl. material and exam. fee: DDK 995,- incl. 25% VAT

ORDER YOUR COURSE

CPA og TCPA for dummies - NY GRATIS LEKTION

Det er et krav nu til både Yachtskipper 3 og 1, at eleven skal kunne gøre rede for begreberne CPA og TCPA samt forstå visningen af disse informationer på en typisk radar for fritidsbåde. Denne ultrakorte e-learning lektion gennemgår og afmystificerer begreberne. Lektionen vil blive udvidet med CPA og TCPA på AIS modtageren.

Denne hjemmeside bruger IKKE cookies! Vi er glade for, at du viser interesse for vores hjemmeside. Beskyttelsen af din privatsfære er meget vigtigt for os. Vi har derfor samlen grundig information til dig om vores håndtering af dine data.

Læs mere
Forstået!